Recepten uit de doos van Derbyke & Elmo juli 2011.
Klik op foto om te vergroten.
Recept
« Terug naar recepten
Visbordje voor een heerlijke zomeravond
PT20M
Visbordje voor een heerlijke zomeravond
Een heerlijk visbordje voor een heerlijke zomeravond recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Koud
- > Makkelijk & snel - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Visbordje voor een heerlijke zomeravond te bereiden
Scampi's pellen tot aan de staart. Bak deze gaar aan met de viskruiden samen met de langoesten in olijfolie. Vervolgens de St-Jacobsvruchten even aanbakken. Laat afkoelen.
Mayonaise mengen met mierikswortelpasta, peper, zout een half eitje fijn gesneden, voeg ook de augurken en zilveruitjes toe .
Leg sla op bord vervolgens de wortelen, tomaatjes en de hier boven vermelde dressing.
Werk het bord af met de schaaldieren en grijze garnalen. Werk af met citroenpartjes, het halve eitje en balsamicodressing.
Mayonaise mengen met mierikswortelpasta, peper, zout een half eitje fijn gesneden, voeg ook de augurken en zilveruitjes toe .
Leg sla op bord vervolgens de wortelen, tomaatjes en de hier boven vermelde dressing.
Werk het bord af met de schaaldieren en grijze garnalen. Werk af met citroenpartjes, het halve eitje en balsamicodressing.