Recept
« Terug naar recepten
Visfilets met witloof en sinaasappelsaus
PT30M
Visfilets met witloof en sinaasappelsaus
Een heerlijk visfilets met witloof en sinaasappelsaus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Jeannine Van Immerseel
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Visfilets met witloof en sinaasappelsaus te bereiden
De wijn, sinaasappelsap en visbouillon tot de helft laten inkoken. De room toevoegen en laten koken tot een romige saus ontstaat. Verhit boter, voeg het fijngesneden witloof toe, laat een paar minuten stoven zonder deksel, voeg de sinaasappelsaus toe en breng op smaak met peper en zout. De blokjes vis kruiden met peper en zout en bij de groenten voegen. Op een matig vuur 10 minuten onder deksel laten garen. Garneer met gehakte peterselie en dien op met gestoomde aardappelen.