Recept
« Terug naar recepten
Visfilets uit de oven met venkel,kerstomaatjes en
PT45M
Visfilets uit de oven met venkel,kerstomaatjes en
Een heerlijk visfilets uit de oven met venkel,kerstomaatjes en recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
wining & dining
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Visfilets uit de oven met venkel,kerstomaatjes en te bereiden
Verwarm de oven voor op 200 graden.Leg de venkel,courgettes en tomaten met de olie in de braadslee.Meng door elkaar en spreid de groenten uit.Zet 20 minuten in de oven.Leg de vis op de groenten.Meng de wijn met de tomatenpuree,pesto of basilicumolie,suiker,zout en peper en schenk dat over de vis.Zet de vis 12 minuten in de oven tot hij gaar is.Serveer met de groenten en het kookvocht en garneer met blaadjes basilicum.
Els Meeuwsen zegt: