KookJij

Visflensjes

Een heerlijk visflensjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 35 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: tijd voor vis
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Visflensjes te bereiden

Meng de surimi met de mayonaise, de ketchup en de geraspte wortel. Doe de pannenkoekenmix in een schaal, voeg de helft van de melk toe en roer met een garde tot er geen klontjes meer zijn. Roer er dan de rest van de melk en het ei door. Smelt de boter in een kleine koekenpan. Wacht tot de boter een beetje bruin begint te worden. Schep een juslepel beslag in de pan, wacht tot de onderkant van het flensje bruin en de bovenkant droog is. Keer het flensje om en bak de andere kant bruin. Bak op dezelfde manier nog 7 flensjes. Houd de flensjes terwijl je de andere bakt afgedekt onder folie warm. Bedek de flensjes elk met 4 eetlepels krabsalade, leg er wat veldsla op en rol de flensjes op.

Vistip: vervang de surimi door roze garnalen of plakjes gerookte zalm.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst