Recept
« Terug naar recepten
Vispannetje
PT20M
Vispannetje
Een heerlijk vispannetje recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marianne jaspaert
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vispannetje te bereiden
Laat de niet ontdooide zeevruchten of scampi's een paar minuten sudderen in hete olijfolie. Indien je enkel scampi's gebruikt deze best eerst pellen nadat ze even in heet water hebben gelegen.
Laat het visblokje smelten in de sudderende hete olijfolie met zeevruchten of scampi's.
Het zakje vissaus oplossen in water en voorzichtig bij de vis voegen.
Al roerende aan de kook brengen.
Het sausje een beetje dikken met maïzenamix.
Heel lekker bij tagliatelli of rijst.
Dit gerecht kan je ook opdienen in een koninginnehapje dat eerst 10 minuten in de over heeft gezeten aan 180 °.
Laat het visblokje smelten in de sudderende hete olijfolie met zeevruchten of scampi's.
Het zakje vissaus oplossen in water en voorzichtig bij de vis voegen.
Al roerende aan de kook brengen.
Het sausje een beetje dikken met maïzenamix.
Heel lekker bij tagliatelli of rijst.
Dit gerecht kan je ook opdienen in een koninginnehapje dat eerst 10 minuten in de over heeft gezeten aan 180 °.
Joop v Rij zegt: