Ik heb het vandaag zelf bedacht.
Het is heerlijk.
Recept
« Terug naar recepten
Vispannetje in de magnetron
PT20M
Vispannetje in de magnetron
Een heerlijk vispannetje in de magnetron recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Yvonne Oude Rengerink
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vispannetje in de magnetron te bereiden
Snijd de paprika's en de sjalotjes aan stukjes.
Leg onderin de ovenschaal de krieltjes, besprenkel die (niet teveel) met olijfolie.
Strooi er een snufje zout en paprikapoeder over.
Leg daarover de stukjes paprika en sjalotjes, bestrooi deze met Italiaanse kruiden.
Verdeel daar boven op de gemarineerde stukjes vis.
Dek de schaal af met magnetronfolie of huishoudfolie waar je met een vork gaatjes in hebt geprikt.
Zet het 8 minuten op 750 watt vermogen in de magnetron. Zet er een kopje water bij om de vis niet droog te laten worden.
En klaar is je vispannetje.
Leg onderin de ovenschaal de krieltjes, besprenkel die (niet teveel) met olijfolie.
Strooi er een snufje zout en paprikapoeder over.
Leg daarover de stukjes paprika en sjalotjes, bestrooi deze met Italiaanse kruiden.
Verdeel daar boven op de gemarineerde stukjes vis.
Dek de schaal af met magnetronfolie of huishoudfolie waar je met een vork gaatjes in hebt geprikt.
Zet het 8 minuten op 750 watt vermogen in de magnetron. Zet er een kopje water bij om de vis niet droog te laten worden.
En klaar is je vispannetje.
Mijn kookverhaal (Yvonne Oude Rengerink)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Yvonne zegt:
2 eetl. olijfolie, sap van een halve citroen, 1 teen knoflook 1 theelepel paprikapoeder en een eetlepel gedroogde oregano
Dit min. 30 minuten en max. anderhalf uur marineren.
Hopende je hiermee geholpen te hebben.
ger2 zegt:
ans zegt: