Recept
« Terug naar recepten
Visschotel
PT45M
Visschotel
Een heerlijk visschotel recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Visschotel te bereiden
Leg de koolvisfilet in een ovenschaal.
Meng de monchou met de pesto.
Snij de courgettes in schijfjes.
Besmeer de vis met de helft van het monchou mengsel en beleg het daarna met de helft van de courgettes.
Besmeer de courgettelaag met de rest van het monchoumengsel en beleg weer met de rest van de courgette.
Bestrooi met kaas en bak 20 minuten in de oven op 200 graden.
Meng de monchou met de pesto.
Snij de courgettes in schijfjes.
Besmeer de vis met de helft van het monchou mengsel en beleg het daarna met de helft van de courgettes.
Besmeer de courgettelaag met de rest van het monchoumengsel en beleg weer met de rest van de courgette.
Bestrooi met kaas en bak 20 minuten in de oven op 200 graden.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
renatehogeweg zegt:
joop van rij zegt:
joop van rij zegt:
hns zegt:
renatehogeweg zegt: