Recept
« Terug naar recepten
Pesto Omelet
PT10M
Pesto Omelet
Zo simpel en zo lekker. Geen olie of boter maar pesto in de koekenpan. Losgeklopte eieren erop en hiervan een omelet bakken. Parmezaanse kaas of geraspte oude kaas erover en smullen maar.
Recept van:
Petra Wiggers
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pesto Omelet te bereiden
- Kluts de eieren in een kom en voeg een eetlepel melk toe. Maak op smaak met zout en peper.
- Verhit de koekenpan. Verwarm de pesto in de koekenpan en schenk het eimengsel in de pan.
- Verdeel het eimengsel over de hele pan door de pan schuin rond te draaien.
- Bak de omelet op een middelhooge warmtebron.
Duw het eimengsel kort met een spatel vanaf de zijkant naar het midden van de koekenpan. - Haal de omelet vlak voordat hij gaar is van de warmtebron. Laat nog even doorgaren in de warme pan.
- Strooi de geraspte kaas erover en dan.................smullen maar
Mijn kookverhaal (Petra Wiggers)
Ik had dit ergens gelezen. Ik ben wat gaan experimenteren en deze lekkere omelet kwam op ons bord.