KookJij

Pesto Omelet

Zo simpel en zo lekker. Geen olie of boter maar pesto in de koekenpan. Losgeklopte eieren erop en hiervan een omelet bakken. Parmezaanse kaas of geraspte oude kaas erover en smullen maar.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Sauzen & dressings - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Eigen recept
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pesto Omelet te bereiden

  1. Kluts de eieren in een kom en voeg een eetlepel melk toe. Maak op smaak met zout en peper.
  2. Verhit de koekenpan. Verwarm de pesto in de koekenpan en schenk het eimengsel in de pan.
  3.  Verdeel het eimengsel over de hele pan door de pan schuin rond te draaien.
  4. Bak de omelet op een middelhooge warmtebron.
    Duw het eimengsel kort met een spatel vanaf de zijkant naar het midden van de koekenpan.
  5. Haal de omelet vlak voordat hij gaar is van de warmtebron. Laat nog even doorgaren in de warme pan.
  6. Strooi de geraspte kaas erover en dan.................smullen maar


Mijn kookverhaal (Petra Wiggers)

Ik had dit ergens gelezen. Ik ben wat gaan experimenteren en deze lekkere omelet kwam op ons bord.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst