KookJij

Vistaart

Een heerlijk vistaart recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: A.H.
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Vistaart te bereiden

Oven voorverwarmen op 220 graden. Tonijn laten uitlekken. Eieren loskloppen met de créme fraïche en kaas. Op smaak brengen met zout en peper. Vorm invetten en bekleden met het deeg. Tonijn en zeevruchten over de bodem verdelen. Eimengsel erover schenken. Taart in het midden van de oven in 35 minuten gaar en goudbruin bakken.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst