Recept
« Terug naar recepten
Vistaart
PT30M
Vistaart
Een heerlijk vistaart recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
A.H.
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vistaart te bereiden
Oven voorverwarmen op 220 graden. Tonijn laten uitlekken. Eieren loskloppen met de créme fraïche en kaas. Op smaak brengen met zout en peper. Vorm invetten en bekleden met het deeg. Tonijn en zeevruchten over de bodem verdelen. Eimengsel erover schenken. Taart in het midden van de oven in 35 minuten gaar en goudbruin bakken.