Recept
« Terug naar recepten
Vitello Tonnato Variatie (Gemakkelijk)
PT30M
Vitello Tonnato Variatie (Gemakkelijk)
Een heerlijk vitello tonnato variatie (gemakkelijk) recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
- > Snacks - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Familie
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vitello Tonnato Variatie (Gemakkelijk) te bereiden
We gaan er van uit dat de de rollade kant en klaar aanwezig is.
De uitgeplozen makreel doen we in de blender,samen met de uitgelekte ansjovisjes en de gehakte kappertjes. We draaien dan hiervan een gladde "saus".
Aan deze saus voegen we toe de mayonaise, de peper en de mierikswortel en draaien dit goed door de gladde saus. Deze saus wordt in de koeling gezet. Eventueel met wat room of bouillon dunner maken zo nodig.
De uitgeplozen makreel doen we in de blender,samen met de uitgelekte ansjovisjes en de gehakte kappertjes. We draaien dan hiervan een gladde "saus".
Aan deze saus voegen we toe de mayonaise, de peper en de mierikswortel en draaien dit goed door de gladde saus. Deze saus wordt in de koeling gezet. Eventueel met wat room of bouillon dunner maken zo nodig.
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
OPDIENEN: We doen op een bordje de plakjes rollade en bedekken die met de makreelmayonaise. Hierop strooien we nog wat kappertjes en gehakte bieslook.
joke zegt:
Prima