Recept
« Terug naar recepten
Vleesbrood met spinazie
PT60M
Vleesbrood met spinazie
Een heerlijk vleesbrood met spinazie recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
gonda dhondt
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
collega
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vleesbrood met spinazie te bereiden
De oven voorverwarmen op 180°C.
De ontdooide spinazie in kom doen. Eieren en 3/4 paneermeel toevoegen. De bevroren erwtjes er bij doen.
Vlees toevoegen en alles goed mengen. Kruiden met peper en zout, nootmuskaat.
Een cakevorm beboteren en de bereiding erin gieten en afdekken met het resterend paneermeel.
Gedurende 50 min in oven bakken. Opdienen met puree.
De ontdooide spinazie in kom doen. Eieren en 3/4 paneermeel toevoegen. De bevroren erwtjes er bij doen.
Vlees toevoegen en alles goed mengen. Kruiden met peper en zout, nootmuskaat.
Een cakevorm beboteren en de bereiding erin gieten en afdekken met het resterend paneermeel.
Gedurende 50 min in oven bakken. Opdienen met puree.
Mijn kookverhaal (gonda dhondt)
Een collega van mij die zeker niet gekend is voor haar kookkunst, kwam met dit recept af en het is bij de kinderen in de smaak gevallen.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Tanja Hermens zegt:
gonda dhondt zegt:
700 gr gehakt
450 gr spinazie in room
100 gr diepvrieserwtjes
60 gr paneermeel
2 eieren
gonda dhondt zegt: