Chapelure = paneermeel
Tomatenpittenmix : zonnebloempitten, pompoenpitten, gedroogde tomaten.
Recept
« Terug naar recepten
Vleesbroodje met tomatenpittenmix
PT45M
Vleesbroodje met tomatenpittenmix
Een heerlijk vleesbroodje met tomatenpittenmix recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vleesbroodje met tomatenpittenmix te bereiden
Gehakt mengen met het ei, chapelure en shoarmakruiden.
Duw het broodje plat en vul met tomatenpittenmix. Vouw terug toe en maak er een mooi broodje van.
Laat boter goed warm worden en bak deze lekkernij goudbruin gaar aan.
Snijd in mooie schijven serveer er nog wat tomatenpittenmix erover en serveer zeer warm.
Duw het broodje plat en vul met tomatenpittenmix. Vouw terug toe en maak er een mooi broodje van.
Laat boter goed warm worden en bak deze lekkernij goudbruin gaar aan.
Snijd in mooie schijven serveer er nog wat tomatenpittenmix erover en serveer zeer warm.