KookJij

Vleesbroodje met tomatenpittenmix

Een heerlijk vleesbroodje met tomatenpittenmix recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Vleesbroodje met tomatenpittenmix te bereiden

Gehakt mengen met het ei, chapelure en shoarmakruiden.
Duw het broodje plat en vul met tomatenpittenmix. Vouw terug toe en maak er een mooi broodje van.
Laat boter goed warm worden en bak deze lekkernij goudbruin gaar aan.
Snijd in mooie schijven serveer er nog wat tomatenpittenmix erover en serveer zeer warm.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Chapelure = paneermeel
Tomatenpittenmix : zonnebloempitten, pompoenpitten, gedroogde tomaten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst