Recepten uit de doos van Derbyke & Elmo augustus 2011.
Klik op foto om te vergroten.
Recept
« Terug naar recepten
Vleesbroodje met boontjes en zilverajuintjes
PT40M
Vleesbroodje met boontjes en zilverajuintjes
Een heerlijk vleesbroodje met boontjes en zilverajuintjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vleesbroodje met boontjes en zilverajuintjes te bereiden
Oven voorverwarmen op 200°C.
Meng het gehakt met het ei de kruiden en chapelure.
Duw het deeg goed plat en beleg met de uitjes en boontjes.
Vouw toe en bak deze even bruin aan in een pan met boter.
Neem een vuurvaste schotel besmeer deze goed in met boter en leg het broodje erin.
Laat ± 40 min. bakken .
Dit vleesbroodje werd geserveerd met boontjes en opgebakken aardappelen.
Meng het gehakt met het ei de kruiden en chapelure.
Duw het deeg goed plat en beleg met de uitjes en boontjes.
Vouw toe en bak deze even bruin aan in een pan met boter.
Neem een vuurvaste schotel besmeer deze goed in met boter en leg het broodje erin.
Laat ± 40 min. bakken .
Dit vleesbroodje werd geserveerd met boontjes en opgebakken aardappelen.