KookJij

Vleesbroodje met boontjes en zilverajuintjes

Een heerlijk vleesbroodje met boontjes en zilverajuintjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Vleesbroodje met boontjes en zilverajuintjes te bereiden

Oven voorverwarmen op 200°C.
Meng het gehakt met het ei de kruiden en chapelure.
Duw het deeg goed plat en beleg met de uitjes en boontjes.
Vouw toe en bak deze even bruin aan in een pan met boter.
Neem een vuurvaste schotel besmeer deze goed in met boter en leg het broodje erin.
Laat ± 40 min. bakken .
Dit vleesbroodje werd geserveerd met boontjes en opgebakken aardappelen.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Recepten uit de doos van Derbyke & Elmo augustus 2011.
Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst