KookJij

Vleesreepjessalade met hazelnoten

Een heerlijk vleesreepjessalade met hazelnoten recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: boodschappen
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Vleesreepjessalade met hazelnoten te bereiden

Kruid het vlees met 2 eetl. van de kruiden.Halveer de tomaten, verwijder de pitjes en snijd de tomaten in reepjes
Was de sla en verwijder dikke stronken
Meng de suiker, de azijn, de rest van de TexMexkruiden, de mayonaise en 4 eetlepels water
Verwarm een koekenpan met anti-aanbakbodem en bak hierin het vlees onder voortdurend roeren 5 minuten op een matig vuur
Hussel de sla, de tomaten, de uienringen, het vlees (warm of koud) en de hazelnoten in een ondiepe schaal en schep de dressing erover.
Serveertips
Lekker met warm stokbrood of pitabroodjes.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst