Recept
« Terug naar recepten
Vlotte Babi Pangang uit de wok
PT30M
Vlotte Babi Pangang uit de wok
Een heerlijk vlotte babi pangang uit de wok recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Delano
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
China
Keuken:
Oosterse
Bron:
Internet
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vlotte Babi Pangang uit de wok te bereiden
Verwarm de olie in de wok en bak hierin het vlees snel bruin. Voeg de gember en knoflook toe en bak eventjes mee, dan de tomatenpuree en ook die even meebakken. Blus het af met de ketjap, de atjar en ananas met het vocht en laat dit 25 minuutjes stoven. Als het vlees gaar is, kan de wok op tafel en lekker smullen van deze vlotte variant van Babi Pangang.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Anna zegt:
Leuke combi met de ananas!:D
Groetjes,
Anna.
edelarosa zegt: