KookJij

Vlotte Babi Pangang uit de wok

Een heerlijk vlotte babi pangang uit de wok recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: China
Keuken: Oosterse
Bron: Internet
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Vlotte Babi Pangang uit de wok te bereiden

Verwarm de olie in de wok en bak hierin het vlees snel bruin. Voeg de gember en knoflook toe en bak eventjes mee, dan de tomatenpuree en ook die even meebakken. Blus het af met de ketjap, de atjar en ananas met het vocht en laat dit 25 minuutjes stoven. Als het vlees gaar is, kan de wok op tafel en lekker smullen van deze vlotte variant van Babi Pangang.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

edelarosa

edelarosa zegt:
Hoi Anna, met speklapjes heb ik nog nooit geprobeerd maar ga dat dus zeker een keer doen natuurlijk, lekker :p ! Vriendelijke groetjes, Erwin.
Anna

Anna zegt:
Lekker, Erwin, ik heb ook een babi pangang recept op KookJij staan;) Altijd leuk om te zien hoe anderen het maken. Ik gebruik graag speklapjes voor de babi;)
Leuke combi met de ananas!:D
Groetjes,
Anna.