Recept
« Terug naar recepten
Volkorentabouleh
PT40M
Volkorentabouleh
Een heerlijk volkorentabouleh recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
receptenweb
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Volkorentabouleh te bereiden
Schil de komkommer en snijd deze in hele kleine dobbelsteentjes. Ontvel de tomaten (30 seconden dompelen in kokend water) en snijd deze eveneens in kleine stukjes, maar zorg dat al het vocht behouden blijft.
Meng vervolgens de komkommer en de tomaten met de griesmeel, de peterselie, de munt, het citroensap en de olijfolie.
Naar smaak peper en zout toevoegen en vervolgens tenminste 6 uur in de koelkast zetten en af en toe omroeren zodat de massa luchtig wordt.
Versieren met kleine uitjes en muntblaadjes en koel opdienen.
Meng vervolgens de komkommer en de tomaten met de griesmeel, de peterselie, de munt, het citroensap en de olijfolie.
Naar smaak peper en zout toevoegen en vervolgens tenminste 6 uur in de koelkast zetten en af en toe omroeren zodat de massa luchtig wordt.
Versieren met kleine uitjes en muntblaadjes en koel opdienen.