KookJij

Voorgerecht: zeetongrolletjes in loempiadeeg

Een heerlijk voorgerecht: zeetongrolletjes in loempiadeeg recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Voorgerecht: zeetongrolletjes in loempiadeeg te bereiden

Kruid de zeetongrolletjes naar smaak en leg in een schoteltje, giet er de wijn over. Zet enkele min in de microgolfoven.
Leg de rolletjes even op keukenpapier.
Neem de twee vellen loempiadeeg en leg de rolletjes erop, steek vast met enkele coctailprikkers.
Bak deze enkele min. in de frietketel.
Snij de gepelde scampi's in ringen en bak deze ook even kort aan.
Serveer warm op bord met mosterddressing en rucola.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Anna

Anna zegt:
;):p Oei, maar goed dat je niet weggedaan hebt, vind 'm echt erg mooi;):D
derbyke

derbyke zegt:
Dank je, normaal was het beeldje voor het stort. Was gevallen en stukken afgebroken. Maar kon het niet over mijn hart krijgen en hebben geprobeerd het terug een beetje op te lappen. Je ziet het nog maar ja het heeft zo ook zijn charmes. Moeten maar denken dat het antiek is ;);):p
Anna

Anna zegt:
Een mooi gerechtje, en wat een prachtig beeldje!:D;):D