Recept
« Terug naar recepten
Voorgerecht: zeetongrolletjes in loempiadeeg
PT10M
Voorgerecht: zeetongrolletjes in loempiadeeg
Een heerlijk voorgerecht: zeetongrolletjes in loempiadeeg recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Voorgerecht: zeetongrolletjes in loempiadeeg te bereiden
Kruid de zeetongrolletjes naar smaak en leg in een schoteltje, giet er de wijn over. Zet enkele min in de microgolfoven.
Leg de rolletjes even op keukenpapier.
Neem de twee vellen loempiadeeg en leg de rolletjes erop, steek vast met enkele coctailprikkers.
Bak deze enkele min. in de frietketel.
Snij de gepelde scampi's in ringen en bak deze ook even kort aan.
Serveer warm op bord met mosterddressing en rucola.
Leg de rolletjes even op keukenpapier.
Neem de twee vellen loempiadeeg en leg de rolletjes erop, steek vast met enkele coctailprikkers.
Bak deze enkele min. in de frietketel.
Snij de gepelde scampi's in ringen en bak deze ook even kort aan.
Serveer warm op bord met mosterddressing en rucola.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
derbyke zegt:
Anna zegt: