Recept
« Terug naar recepten
Vruchtenbeertjes
PT30M
Vruchtenbeertjes
Een heerlijk vruchtenbeertjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
oetker.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vruchtenbeertjes te bereiden
Bereid de pudding volgens de aanwijzing op de verpakking. Spoel een glazen schaal en 2 eierdopjes uit met koud water en doe de pudding hierin. Zet deze pudding gedurende minstens 4 uur in de koelkast. Haal de pudding uit de koelkast en leg een diep bord omgekeerd op de schaal, draai nu de schaal op zijn kop (bord goed tegen de schaal drukken;vraag of iemand je hier bij helpt). Draai nu de eierdopjes om op de rand van het bord zodat je de oren van de beer kan vormen. Je pudding is nu klaar om te versieren. Was de abrikoos, laat deze goed uitlekken, haal de pit eruit, snijd deze in vieren en gebruik deze als binnenkant van de oren en als wenkbrauwen. Vorm van de frambozen het gezicht van de beer. Was de druif en leg deze als tong onderaan de mond van de beer.