Recept
« Terug naar recepten
Vruchtentiramisu
PT20M
Vruchtentiramisu
Een heerlijk vruchtentiramisu recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
11
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
C1000
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vruchtentiramisu te bereiden
Schil de sinaasappels dik met een scherp mes en snij het vruchtvlees boven een kom tussen de vliezen uit. Houd de partjes heel en bewaar het sinaasappelsap. Klop de mascarpone los met de suiker en roer er de citroenkwark door. Roer de grand marnier door het sinaasappelsap en wentel er snel de lange vingers door. Leg op 4 bordjes steeds 3 lange vingers, een laagje sinaasappel en een laagje mascarponemengsel. Herhaal deze lagen eenmaal en leg de tweede laag lange vingers er dwars bovenop. Garneer de vruchtentiramisu met wat partjes sinaasappel.
kooktan zegt: