Recept
« Terug naar recepten
Vulling bij Kip - Kalkoen en ander Vliegend Wild
PT60M
Vulling bij Kip - Kalkoen en ander Vliegend Wild
Een heerlijk vulling bij kip - kalkoen en ander vliegend wild recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Familie
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vulling bij Kip - Kalkoen en ander Vliegend Wild te bereiden
1).Smelt de roombote.
2).Fruit de uien en knoflook glazig aan.
3).Bak dan de bacon daarin, onderwijl goed roerend (het spul mag niet aanbranden of te bruin worden). Op smaak brengen met vooral veel vers gemalen peper.
4).Maak een mengsel van het uienmengsel en alle andere ingredienten.
5).Doe de massa in de ingevette ovenschotel en zet afgedekt met een stuk alu-folie in de oven.
6).Na 20 minuten alu-folie verwijderen.
7).Na totaal 40 minuten in de oven de schotel uit de oven halen.
2).Fruit de uien en knoflook glazig aan.
3).Bak dan de bacon daarin, onderwijl goed roerend (het spul mag niet aanbranden of te bruin worden). Op smaak brengen met vooral veel vers gemalen peper.
4).Maak een mengsel van het uienmengsel en alle andere ingredienten.
5).Doe de massa in de ingevette ovenschotel en zet afgedekt met een stuk alu-folie in de oven.
6).Na 20 minuten alu-folie verwijderen.
7).Na totaal 40 minuten in de oven de schotel uit de oven halen.
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
Geef dit bij kip of ander gevogelte uit de oven.