Recept
« Terug naar recepten
Warme aardappelsalade
PT20M
Warme aardappelsalade
Een heerlijk warme aardappelsalade recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
littlegirl
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
- > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Warme aardappelsalade te bereiden
In pan water met snufje zout aan de kook brengen. Aardappelschijfjes in 6 minuten beetgaar koken. Intussen in koekenpan boter en 1 eetlepel water verhitten en spekjes 8 minuten bakken. Aardappelschijfjes afgieten, 1/3 deel in grote schaal scheppen. Hierover 1/3 deel van de sla verdelen. Afwisselend aardappel en sla in schaal scheppen tot ingredienten op zijn. Spekjes met spatel uit pan nemen en over salade verdelen. Door spekvet azijn en cognac roeren. Op smaak brengen met peper. Spekvet door salade scheppen en omscheppen. Serveren met stokbrood.