Recept
« Terug naar recepten
Warme Chocoladetaart
PT25M
Warme Chocoladetaart
Een heerlijk warme chocoladetaart recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sofie Vermaut
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
chocoladetaart.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Warme Chocoladetaart te bereiden
Smelt de zwarte chocolade samen met de boter in een warm waterbad. Klop 8 eiwitten tot schuim met de suiker. Spatel het eigeel erbij. Voeg voorzichtig de bloem, chocolade en boter toe en roer. Bak de taartjes gedurende 6 min in een oven van ongeveer 175°C. (De temperatuur varieert afhankelijk eigen oven)