Recept
« Terug naar recepten
Warme witte chocolademelk met kruidige kardemomsla
PT10M
Warme witte chocolademelk met kruidige kardemomsla
Een heerlijk warme witte chocolademelk met kruidige kardemomsla recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Noorderland - S. Wolf
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Warme witte chocolademelk met kruidige kardemomsla te bereiden
Zoet de slagroom naar smaak met de poedersuiker en roer de kardemon er door.
Sla de slagroom stijf.
Smelt de chocolade in de melk op een laag vuurtje en roer voortdurend met een garde.
Schenk de chocolademelk in een glas of beker en garneer met een flinke dot slagroom.
Prik de marshmallow aan een tapasprikker.
Roer de prikker even door de warme chocolademelk om de marshmallows zacht te laten worden.
Sla de slagroom stijf.
Smelt de chocolade in de melk op een laag vuurtje en roer voortdurend met een garde.
Schenk de chocolademelk in een glas of beker en garneer met een flinke dot slagroom.
Prik de marshmallow aan een tapasprikker.
Roer de prikker even door de warme chocolademelk om de marshmallows zacht te laten worden.