Recept
« Terug naar recepten
Watermeloengazpacho
PT15M
Watermeloengazpacho
Een heerlijk watermeloengazpacho recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
-@ddie van den Heuvel
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4-6 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Onbekend
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Watermeloengazpacho te bereiden
Was de groenten. verwijder het zaad en vruchtvlees en snijd in kleine blokjes.
Meng de bloekjes groenten met met de ui en olijfolie. Schep er dan het tomatensap door tot je een mooie homogene gazpacho hebt verkregen. (Giet hem zo nodig door een zeef).
Breng gazpacho op smaak met zout en peper en zet de gazpacho minstens 1 uur in de koelkast.
Bereiding: Vul de glazen met gazpacho en garneer met een dun schijfje meloen.
Meng de bloekjes groenten met met de ui en olijfolie. Schep er dan het tomatensap door tot je een mooie homogene gazpacho hebt verkregen. (Giet hem zo nodig door een zeef).
Breng gazpacho op smaak met zout en peper en zet de gazpacho minstens 1 uur in de koelkast.
Bereiding: Vul de glazen met gazpacho en garneer met een dun schijfje meloen.