Recept
« Terug naar recepten
Waterzooi van schelvis
PT30M
Waterzooi van schelvis
Een heerlijk waterzooi van schelvis recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
vishandel Vandermaesen
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Waterzooi van schelvis te bereiden
De filets koken met de sjalotten, de witte wijn, de visbouillon, peper en zout, en citroensap. De filets apart warm houden.
Het kooknat tot de helft laten inkoken.
De verse room toevoegen en laten indikken tot roomsaus. De fijngesneden groenten in hete boter laten sudderen en bij de saus voegen.
De filets op een warme schotel schikken, overgieten met de saus en bestrooien met bieslook.
Het kooknat tot de helft laten inkoken.
De verse room toevoegen en laten indikken tot roomsaus. De fijngesneden groenten in hete boter laten sudderen en bij de saus voegen.
De filets op een warme schotel schikken, overgieten met de saus en bestrooien met bieslook.
fijnproever zegt: