Klik op foto om te vergroten.
Recept uit de doos van Derbyke & Elmo september 2011
Dit gerecht werd thuis voorbereid om s'avonds laat te veroberen op de camping.
Recept
« Terug naar recepten
Weekend: Tintigny September 2011
PT20M
Weekend: Tintigny September 2011
Een heerlijk weekend: tintigny september 2011 recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Weekend: Tintigny September 2011 te bereiden
Pasta beetgaar koken.
Champignons in schijven snijden.
Ajuin in blokjes snijden.
Look zeer fijn snijden.
Scampi's pellen, ontdoen van darmkanaal deze gekruid opbakken in olijfolie.
Voeg de ajuin, look en champignons toe, evenzeer de room en pesto.
Laat op een zacht vuur even sudderen.
Voeg de pasta toe.
Serveer er lookbroodjes bij.
Champignons in schijven snijden.
Ajuin in blokjes snijden.
Look zeer fijn snijden.
Scampi's pellen, ontdoen van darmkanaal deze gekruid opbakken in olijfolie.
Voeg de ajuin, look en champignons toe, evenzeer de room en pesto.
Laat op een zacht vuur even sudderen.
Voeg de pasta toe.
Serveer er lookbroodjes bij.