Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: groenlandse heilbot op een bedje van pasta
PT25M
Dagschotel: groenlandse heilbot op een bedje van pasta
Een heerlijk dagschotel: groenlandse heilbot op een bedje van pasta recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: groenlandse heilbot op een bedje van pasta te bereiden
Pasta beetgaar koken in licht gezouten water.
Porei in fijne ringen snijden.
Sjalotjes fijn snipperen.
Bloemkoolroosjes in kleinere roosjes verdelen.
Tomaatjes halveren.
Stoof de groenten beetgaar aan in boter en kruid met viskruiden.
De heilbot in twee gelijke stukken verdelen goed kruiden met viskruiden en gaar steamen.
Scampi's pellen en ontdoen van darmkanaal evenzeer kruiden en steamen.
Pasta afgieten, roer er de pesto onder evenzeer de groenten eronder mengen.
Serveer alles zeer warm op borden en werk af met citroen en basilicum.
Porei in fijne ringen snijden.
Sjalotjes fijn snipperen.
Bloemkoolroosjes in kleinere roosjes verdelen.
Tomaatjes halveren.
Stoof de groenten beetgaar aan in boter en kruid met viskruiden.
De heilbot in twee gelijke stukken verdelen goed kruiden met viskruiden en gaar steamen.
Scampi's pellen en ontdoen van darmkanaal evenzeer kruiden en steamen.
Pasta afgieten, roer er de pesto onder evenzeer de groenten eronder mengen.
Serveer alles zeer warm op borden en werk af met citroen en basilicum.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.