Recept
« Terug naar recepten
Wentelpuntjes.
PT20M
Wentelpuntjes.
Een heerlijk wentelpuntjes. recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Petra geheim
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Wentelpuntjes. te bereiden
1.Klop in een diep bord het ei los en roer de melk erdoor.
Snijd de sneetjes brood diagonaal door.
2.Verhit in een grote koekenpan met antiaanbaklaag de helft van de boter.
3.Haal de helft van het brood door het eimengsel en bak het in 2-3 minuten per kant goudbruin en knapperig.
4.Bak hierna de andere helft van het brood op dezelfde manier goudbruin.
5.Leg de wentelpuntjes op een warme schaal en bestrooi ze met kaneel.
Snijd de sneetjes brood diagonaal door.
2.Verhit in een grote koekenpan met antiaanbaklaag de helft van de boter.
3.Haal de helft van het brood door het eimengsel en bak het in 2-3 minuten per kant goudbruin en knapperig.
4.Bak hierna de andere helft van het brood op dezelfde manier goudbruin.
5.Leg de wentelpuntjes op een warme schaal en bestrooi ze met kaneel.
smurf zegt: