KookJij

Wentelpuntjes.

Een heerlijk wentelpuntjes. recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Brood - Gerecht
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Wentelpuntjes. te bereiden

1.Klop in een diep bord het ei los en roer de melk erdoor.
Snijd de sneetjes brood diagonaal door.
2.Verhit in een grote koekenpan met antiaanbaklaag de helft van de boter.
3.Haal de helft van het brood door het eimengsel en bak het in 2-3 minuten per kant goudbruin en knapperig.
4.Bak hierna de andere helft van het brood op dezelfde manier goudbruin.
5.Leg de wentelpuntjes op een warme schaal en bestrooi ze met kaneel.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

smurf

smurf zegt:
Oh, nu zie ik het, spelfoutje (:
dagmar

dagmar zegt:
Komisch om te zien dat een zelfde recept elders in nederland een andere naam heeft. Ze heten hier Wentelteefjes.