Recept
« Terug naar recepten
wentelteefjes van beschuit
PT45M
wentelteefjes van beschuit
Een heerlijk wentelteefjes van beschuit recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marjan Wolvers
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Warm
- > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe wentelteefjes van beschuit te bereiden
Meng eieren, melk, kaneel en suiker goed door elkaar heen in een platte schaal.
Leg hier 4 (2 x 2 )beschuiten in en giet met lepel het mengsel over de beschuiten. Andere 4 erop leggen en blijven begieten totdat alle beschuiten heel slap en volgezogen zijn van het melkmengsel.
Bak in de koekepan met klontje boter de eerste 4 beschuiten op een heel laag vuur ,daarna de andere 4.
Als de laatste 4 klaar zijn, de andere erbij doen en nog even zachtjes laten bakken.Serveren met poedersuiker.
Leg hier 4 (2 x 2 )beschuiten in en giet met lepel het mengsel over de beschuiten. Andere 4 erop leggen en blijven begieten totdat alle beschuiten heel slap en volgezogen zijn van het melkmengsel.
Bak in de koekepan met klontje boter de eerste 4 beschuiten op een heel laag vuur ,daarna de andere 4.
Als de laatste 4 klaar zijn, de andere erbij doen en nog even zachtjes laten bakken.Serveren met poedersuiker.
Mijn kookverhaal (Marjan Wolvers)
Wij zelf vinden de wentelteefjes lekker als nagerecht.
Daphne zegt: