KookJij

wentelteefjes van beschuit

Een heerlijk wentelteefjes van beschuit recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Warm
  2. > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe wentelteefjes van beschuit te bereiden

Meng eieren, melk, kaneel en suiker goed door elkaar heen in een platte schaal.
Leg hier 4 (2 x 2 )beschuiten in en giet met lepel het mengsel over de beschuiten. Andere 4 erop leggen en blijven begieten totdat alle beschuiten heel slap en volgezogen zijn van het melkmengsel.
Bak in de koekepan met klontje boter de eerste 4 beschuiten op een heel laag vuur ,daarna de andere 4.
Als de laatste 4 klaar zijn, de andere erbij doen en nog even zachtjes laten bakken.Serveren met poedersuiker.

Mijn kookverhaal (Marjan Wolvers)

Wij zelf vinden de wentelteefjes lekker als nagerecht.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Daphne

Daphne zegt:
Wat kan makkelijk toch ook heerlijk zijn! Ik heb het gemaakt als ontbijt. Echt een aanrader.