Recept
« Terug naar recepten
Whisk(e)y Room Liqueur
PT15M
Whisk(e)y Room Liqueur
Een heerlijk whisk(e)y room liqueur recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Jan A van der Hoeden
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Whisk(e)y Room Liqueur te bereiden
Roer de koffie door de gecondenseerde melk en voeg de honing toe. Nu de whisk(e)y er door en dan de room. Meng goed, doe in een fles en laat dit koud worden in de ijskast.
Voor het gebruik goed schudden.
Voor het gebruik goed schudden.
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
Het is een povere poging mijnerzijds om iets te produceren dat lijkt op Baileys.