Recept
« Terug naar recepten
Winterstoofpotje
PT160M
Winterstoofpotje
Een heerlijke stoofpot die je kunt serveren met aardappels of rijst, aan jou de keuze!
Recept van:
Klaas Kaas
Bereidingstijd:
160 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
eigen recept
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Winterstoofpotje te bereiden
Vlees in grove stukken snijden en kruiden met peper en zout.
De uien pellen en kleinsnijden.
Wortels, prei en aardappels schoonmaken, wassen en in stukjes snijden.
Smelt de boter in een braadpan en fruit hierin de uien. Voeg dan het vlees toe. Bak kort aan.
Voeg de runderbouillon toe en laat 2 uur stoven.
Voeg na 2 uur de wortels, prei en aardappels toe en stoof nog 40 minuten.
Breng op smaak met zout en peper.
De uien pellen en kleinsnijden.
Wortels, prei en aardappels schoonmaken, wassen en in stukjes snijden.
Smelt de boter in een braadpan en fruit hierin de uien. Voeg dan het vlees toe. Bak kort aan.
Voeg de runderbouillon toe en laat 2 uur stoven.
Voeg na 2 uur de wortels, prei en aardappels toe en stoof nog 40 minuten.
Breng op smaak met zout en peper.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Merlina zegt:
I.M. van Dam zegt:
I.M. van Dam zegt:
vandecasteele denise zegt: