Recept
« Terug naar recepten
Witlof met ham uit de pan
PT30M
Witlof met ham uit de pan
Een heerlijk witlof met ham uit de pan recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annette van Geel
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
m'n moeder
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Witlof met ham uit de pan te bereiden
halveer de stronkjes witlof en snijdt het hartje er uit en kook ze daarna even ( niet te gaar, maar wel een beetje)
Hierna rol je elk partje in een plakje ham en bak je ze lekker krokant in de
koekenpan.
Heel simpel, maar erg lekker!
Hierna rol je elk partje in een plakje ham en bak je ze lekker krokant in de
koekenpan.
Heel simpel, maar erg lekker!
3m zegt: