Recept
« Terug naar recepten
Gewokte witlof met ham, ei & ui
PT20M
Gewokte witlof met ham, ei & ui
Hou je van witlof? En dat zijn veel mensen, dan heb ik hier nog een lekker gerecht.
Het is een ideaal recept om naar hartenlust mee te variëren.
Zo kun je bijvoorbeeld, wanneer je het bij een stoofpotje eet, de ham vervangen door spekjes.
Eet je het in combinatie met vis dan kun je gerookte zalmreepjes of garnaaltjes nemen in plaats van de ham.
En wil je liever geen varkensvlees dan kun je kalkoen of kipreepjes gebruiken. Je ziet wel, voor ieder wat wils.
Recept van:
Wilmie Willemse
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
- > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gewokte witlof met ham, ei & ui te bereiden
- Verwarm boter of olie in een wok.
- Fruit de ui en voeg de hamreepjes toe.
- Voeg de eieren toe en maak van het geheel roerei.
- Voeg de gesneden witlof toe.
- Maak op smaak met peper & zout.
- Nog 7 min. wokken en af en toe omscheppen.