Recept
« Terug naar recepten
Witlofsalade met parmaham en rozijntjes
PT10M
Witlofsalade met parmaham en rozijntjes
Een heerlijk witlofsalade met parmaham en rozijntjes recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
10 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Witlofsalade met parmaham en rozijntjes te bereiden
Verwijder de buitenste blaadjes en de harde kern van de witlof, snijd de stronkjes in de lengte in vieren en dan dwars in reepjes. Bedruppel ze meteen met citroensap om verkleuring te voorkomen. Roer de mayonaise en de rozijntjes plus parmaham erdoor en kruid met paprikapoeder. Verdeel de salade in borrelglaasjes.