Recept
« Terug naar recepten
Pulled chicken kerrie witlofsalade
PT30M
Pulled chicken kerrie witlofsalade
Deze salade heb ik gemaakt nadat ik bij La Place een foccacia broodje met
zulk soort salade heb gegeten. Ik heb bij de on-line recepten van La Place
gezocht maar deze salade daar helaas niet gevonden. Daarom heb ik het
zo goed en zo kwaad als het ging zelf nagemaakt.
Of het eindresultaat hetzelfde is, is lastig te zeggen. Wat ik wel weet is dat
het in ieder geval dicht in de buurt komt en dat mijn versie ook verrukkelijk
is.
Recept van:
Wilmie Willemse
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pulled chicken kerrie witlofsalade te bereiden
- Kook de kip in de kippenbouillon (15-20 minuten), laat afkoelen, trek de kip uit elkaar en doe het in een grote schaal.
- Voeg crème fraiche, mayonaise, kerrie en pezo toe en meng alles goed door elkaar.
- Doe de fijngesneden witlof, appel, gesnipperde sjalot, rozijnen en walnoten erbij en meng dit allemaal door elkaar. Als je het graag iets smeuïger wilt kun je ook een paar eetlepels van de bouillon toevoegen.
- Bak de foccacia's (of andere broodjes) af en doe er een flinke schep van de salade op.