Recept
« Terug naar recepten
Witlofschuitjes met ansjovis, kappertjes en marmelade
PT30M
Witlofschuitjes met ansjovis, kappertjes en marmelade
Een heerlijk witlofschuitjes met ansjovis, kappertjes en marmelade recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hans de vos
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
- > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
HdV
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Witlofschuitjes met ansjovis, kappertjes en marmelade te bereiden
Hol de witlofhelften wat uit (niet te veel).
Vul ze met anjovisjes (2 per witlofhelft).
Daaroverheen kappertjes en een laagje Marmelade (soort sinaasappeljam).
Dek goed af met wat witlofblad
Verhit de oven op 120°C en bereid gedurende 20 min.
Je kunt de witlof in tweeën snijden.
Lekker hapje.
Vul ze met anjovisjes (2 per witlofhelft).
Daaroverheen kappertjes en een laagje Marmelade (soort sinaasappeljam).
Dek goed af met wat witlofblad
Verhit de oven op 120°C en bereid gedurende 20 min.
Je kunt de witlof in tweeën snijden.
Lekker hapje.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
hns zegt:
Ik heb het gemaakt, zoals altijd, in mijn turbowave oven.
De tijden zijn correct.
grt
Hans:):)
Kathy zegt:
Toch proficiat met je website
Aussie Jenny zegt:
Gerard zegt:
hns zegt:
vrnd grt Hans en Bores:):):)Ben nog steeds verliefd op de website, te gek:):)
Anna zegt:
Ga ik zeker eens testen;) Begrijp ik goed dat je de lof niet eerst voor-kookt?
Groetjes,;):p:D
Kathy zegt: