Recept
« Terug naar recepten
Witloofsalade voor de liefhebbers
PT10M
Witloofsalade voor de liefhebbers
Een heerlijk witloofsalade voor de liefhebbers recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo & Belleke
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Witloofsalade voor de liefhebbers te bereiden
Witloof fijn snijden.
Radijsjes in ringen snijden.
Lenteajuin in ringen snijden.
Meng de ingredienten onder elkaar en serveer zeer fris.
Radijsjes in ringen snijden.
Lenteajuin in ringen snijden.
Meng de ingredienten onder elkaar en serveer zeer fris.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.