Recept
« Terug naar recepten
Witloofsla
PT10M
Witloofsla
Een heerlijk witloofsla recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
- > Hoofdgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Witloofsla te bereiden
Witloof in fijne reepjes snijden.
Ajuinpijpje in ringen snijden.
Rucola grof snijden.
Bieslook fijn snijden.
Tomaatjes in twee snijden.
Meng deze groenten met mayonaise, citroenpeper en mosterd dressing.
Serveer zeer fris.
Ajuinpijpje in ringen snijden.
Rucola grof snijden.
Bieslook fijn snijden.
Tomaatjes in twee snijden.
Meng deze groenten met mayonaise, citroenpeper en mosterd dressing.
Serveer zeer fris.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.