Recept
« Terug naar recepten
Witte chocolademousse
PT30M
Witte chocolademousse
Een heerlijk witte chocolademousse recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
-@ddie van den Heuvel
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Witte chocolademousse te bereiden
Smelt de chocolade au bain marie samen met de melk en grand marnier. Even laten afkoelen en gelatine erin oplossen. Roer tot het chocolademengesel is afgekoeld. Spatel dan de stijfgeklopte eiwitten eronder. Hierna de opgeklopte slagroom eronder spatelen en in de koelkast laten opstijven.