Recept
« Terug naar recepten
Witte chocoladesyllabub met aardbeien
PT15M
Witte chocoladesyllabub met aardbeien
Een heerlijk witte chocoladesyllabub met aardbeien recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Life & Cooking
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Witte chocoladesyllabub met aardbeien te bereiden
Klop de slagroom dik lobbig. Laat de witte chocolade smelten (au bain marie). Mix in een kom de mascarpone met likeur. Roer de gesmolten chocolade erdoor. Spatel als laatste de room erdoor. Maak de aardbeien schoon en snijd de grote exemplaren in stukken. Maak in glazen lagen van aardbeien en syllabub. Serveer de lange vingers erbij.