Recept
« Terug naar recepten
Witvis met Preisaus
PT20M
Witvis met Preisaus
Een heerlijk witvis met preisaus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
philadelphia
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Witvis met Preisaus te bereiden
- Maak de preien schoon en snij ze in fijne ringen. Was de tongfilets en bestrooi aan beide zijden met zout en peper. Verwarm 2 eetlepels olie in een pan en bak er de tongfilets aan beide zijden in.
- Verwarm de rest van de olie in een pan en stoof er de preiringen in. Overgiet met de groentebouillon en laat even doorkoken.
- Voeg er de Philadelphia aan toe en laat op een laag vuur smelten.
- Breng de saus met peper en zout op smaak en dien op met de gebakken tongfilets.
Hilde Dumont zegt: