Recept
« Terug naar recepten
Worstenbrood
PT30M
Worstenbrood
Tip: snij het worstenbroodje in hapklare stukjes, en je hebt een heerlijk hapje voor bij de borrel!
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
libelle lekker
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Worstenbrood te bereiden
- Laat het diepvriesbladerdeeg lichtjes ontdooien. Rol het uit tot het nog ongeveer een halve centimeter dik is.
- Leg op elk deegvierkantje een worst. Rol op zodat het worstje er mooi in verpakt zit. Las de randen met water en druk de zijkanten van het deeg goed op elkaar. Leg de pakketjes op bakpapier op een bakplaat.
- Klop de eierdooier los met de melk. Bestrijk er met een keukenpenseel de bovenkant van de broodjes mee.
- Bak 20 minuten in het midden van de oven, voorverwarmd op 225°C. Eet warm of lauw.
Anna Koudys zegt: