Recept
« Terug naar recepten
Worstjes en aardappelen met kaas
PT45M
Worstjes en aardappelen met kaas
Een heerlijk worstjes en aardappelen met kaas recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Worstjes en aardappelen met kaas te bereiden
Verhit de olijfolie in een koekepan.Braad de worstjes 3 tot 4 min.op middelhoog vuur in de hete olie.Keer de worstjes om,strooi er wat pepper en zout over en laat ze nog 4 min.bakken.Voeg de ui toe en laat op middelhoog vuur 25 tot 30 min.zachtjes bakken,afhankelijk van de formaat vam de worstjes.Keer de worstjes in die tijd regelmatig om.Verhit intussen de arachide-olie op middelhoog vuur in een andere koekepan.Voeg de aardappelen toe,strooi er wat peper en zout over en laat ze 16 tot 18 min.bakken.Schep de aardappelen in die tijd regelmatig om.Bestrooi de aardappelen met de geraspte kaas en laat nog 3 min.op middelhoog vuur bakken.Giet de saus over de worstjes en laat nog 4 tot 5 min.doorwarmen.