-Je kunt het nu verwerken in bladerdeeg en/of korstdeeg.
-Je kunt er balletjes van draaien.
-Je kunt er worstjes van maken.
enz.
Recept
« Terug naar recepten
Worstvlees (simpele chipolataworst)
PT35M
Worstvlees (simpele chipolataworst)
Een heerlijk worstvlees (simpele chipolataworst) recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Vlees
- > Snacks - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Familie
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Worstvlees (simpele chipolataworst) te bereiden
1).De uien en knoflook onder regelmatig omroeren zacht bakken in de olie. Het is niet de bedoeling dat de uien bruin worden.
2).De uien in de blender pureren en in kom doen.
3).Voeg alle kruiden toe en roer tot een homogeen mengsel
4).Doe vervolgens het worstdeeg in de kom en homogeniseer het uien-kruidenmengsel door het vlees.
2).De uien in de blender pureren en in kom doen.
3).Voeg alle kruiden toe en roer tot een homogeen mengsel
4).Doe vervolgens het worstdeeg in de kom en homogeniseer het uien-kruidenmengsel door het vlees.