KookJij

Worstvlees (simpele chipolataworst)

Een heerlijk worstvlees (simpele chipolataworst) recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 35 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Vlees
  2. > Snacks - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Familie
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Worstvlees (simpele chipolataworst) te bereiden

1).De uien en knoflook onder regelmatig omroeren zacht bakken in de olie. Het is niet de bedoeling dat de uien bruin worden.
2).De uien in de blender pureren en in kom doen.
3).Voeg alle kruiden toe en roer tot een homogeen mengsel
4).Doe vervolgens het worstdeeg in de kom en homogeniseer het uien-kruidenmengsel door het vlees.

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

-Je kunt het nu verwerken in bladerdeeg en/of korstdeeg.
-Je kunt er balletjes van draaien.
-Je kunt er worstjes van maken.
enz.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst