Recept
« Terug naar recepten
Wortelpurée uit India
PT30M
Wortelpurée uit India
Een heerlijk wortelpurée uit india recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
India
Keuken:
Oosterse
Bron:
Famile die in Hong Kong heeft gewerkt en gewoond.
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Wortelpurée uit India te bereiden
*Fruit de ui en knoflook glazig aan.
*Kerrie mee fruiten totdat die lekker gaat geuren.
*Dan de wortelen er in en even goed verhitten en dan de bouillon er in met de droge kruiden.
*Verhit de wortelen totdat ze zacht gekookt zijn en pureer de massa dan in de keukenmachine.
*Vlak voor het opdienen de gehakte koriander er door en de cayenne peper.
*Kerrie mee fruiten totdat die lekker gaat geuren.
*Dan de wortelen er in en even goed verhitten en dan de bouillon er in met de droge kruiden.
*Verhit de wortelen totdat ze zacht gekookt zijn en pureer de massa dan in de keukenmachine.
*Vlak voor het opdienen de gehakte koriander er door en de cayenne peper.
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
Bij kip en vlees gerechten.
flavia zegt: