KookJij

Wortelpurée uit India

Een heerlijk wortelpurée uit india recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: India
Keuken: Oosterse
Bron: Famile die in Hong Kong heeft gewerkt en gewoond.
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Wortelpurée uit India te bereiden

*Fruit de ui en knoflook glazig aan.
*Kerrie mee fruiten totdat die lekker gaat geuren.
*Dan de wortelen er in en even goed verhitten en dan de bouillon er in met de droge kruiden.
*Verhit de wortelen totdat ze zacht gekookt zijn en pureer de massa dan in de keukenmachine.
*Vlak voor het opdienen de gehakte koriander er door en de cayenne peper.

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

Bij kip en vlees gerechten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

flavia

flavia zegt:
Jan, dit heb ik gisteren gemaakt. Het was erg lekker. Ik heb 1 kilo gemaakt voor ons 2en en hebben er geen rijst of aardappels bij gegeten, alleen gestoomde zalmfilet. Erg licht en heerlijk. Bedankt voor dit recept. En zoals mijn man zei:"Dit houden we erin".
ingrid

ingrid zegt:
lekker met rijst en kip?