Recept
« Terug naar recepten
Wortelsalade
PT35M
Wortelsalade
Een heerlijk wortelsalade recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
L Broers
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
110 kCal energie
2 Gram eiwit
25 Gram koolhydraten
2 Gram eiwit
25 Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Voedingscentrum
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Wortelsalade te bereiden
- Was de rozijnen en week ze ½ uur in het appelsap met citroensap.
- Giet de rozijnen in een zeef en vang het vocht op.
- Maak van het vocht met de mosterd een dressing.
- Schrap de wortelen en rasp ze grof.
- Schil de appel en rasp hem grof.
- Meng alles door elkaar.
- Giet de rozijnen in een zeef en vang het vocht op.
- Maak van het vocht met de mosterd een dressing.
- Schrap de wortelen en rasp ze grof.
- Schil de appel en rasp hem grof.
- Meng alles door elkaar.