Recept
« Terug naar recepten
Wortelstaafjes met verse dille
PT10M
Wortelstaafjes met verse dille
Een heerlijk wortelstaafjes met verse dille recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Wortelstaafjes met verse dille te bereiden
Wortelen in staafjes snijden koken met een beetje water met de suiker (beetgaar ). Verwijder het vocht.
Dille fijn snijden hou een beetje aan de kant voor afgarnering.
Bak de wortelen en fijngesneden ajuin in een beetje boter voeg honing, dille en kruiden toe.
Serveer zeer warm en garneer af met een takje dille.
Dille fijn snijden hou een beetje aan de kant voor afgarnering.
Bak de wortelen en fijngesneden ajuin in een beetje boter voeg honing, dille en kruiden toe.
Serveer zeer warm en garneer af met een takje dille.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Els zegt:
derbyke zegt:
Els zegt:
okele zegt:
lbennink zegt:
Lekker simpel en toch mooi.
Dit ga ik als bijgerecht maken voor de kerst!
derbyke zegt: