Recept
« Terug naar recepten
Wrap met kipshoarma, ijsbergsla, eigengemaakte sambalsaus en eigengemaakte knoflooksaus
PT25M
Wrap met kipshoarma, ijsbergsla, eigengemaakte sambalsaus en eigengemaakte knoflooksaus
Dit recept is niet zo moeilijk te maken.
Erg lekker maar eigenlijk niet zo gezonde maaltijd.
Recept van:
marcel knol
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
- > Hoofdgerechten - Gevogelte
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Israël
Keuken:
Joodse
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Wrap met kipshoarma, ijsbergsla, eigengemaakte sambalsaus en eigengemaakte knoflooksaus te bereiden
- Begin met het maken van de sambal saus snijd de steelaanzet en doe alle pepers in een blender en meng 3 tenen knoflook en wat fijngehakte peterselie of bieslook, doe er een eetlepel kristalsuiker bij en doe er een flinke scheut olie bij en meng alles fijn. Doe dit vervolgens in een schaaltje of een schone jam pot.
- Maak dan de knoflooksaus, neem een flinke schaal doe hier flink wat mayonaise in en pers vervolgens de hele bol knofloook uit in een knoflookpers. Snijd vervolgens de verse kruiden door de mayonaise en geperste knoflook en roer dit goed door elkaar en zet deze samen met de sambalsaus in de koelkast en laat deze ongeveer een uur intrekken .
- Bak de kipshoarma gaar en op smaak met shoarmakruiden.
- Verwarm de tortillawraps in 1 minuutje in de magnetron .
- Leg de wrap op je werkbank, leg vervolgens wat ijsbergsla en komkommer en tomaten er op en tot slot de kipshoarma met knoflooksaus en sambalsaus.
Mijn kookverhaal (marcel knol)
Dit is een lekkere shoarma variant van de shoarmabroodjes
Tanja Hermens zegt: