Recept
« Terug naar recepten
Wrap met rivierkreeft
PT10M
Wrap met rivierkreeft
Een heerlijk wrap met rivierkreeft recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sofie Vermaut
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Brood - Gerecht
- > Makkelijk & snel - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
colruyt.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Wrap met rivierkreeft te bereiden
Pluk de blaadjes waterkers van de steeltjes.
Maak nu eerst de basiswrap:
Snij de lente-uitjes in fijne ringen.
Meng de sojascheuten met de lente-uitjes en de rucola.
Bak de wraps aan beide zijden lichtbruin in een pan met antiaanbaklaag zonder vetstof.
Meng de rivierkreeft met de tarama en strijk er de wraps mee in.
Meng de waterkers met de sojascheuten, lente-uitjes en rucola en verdeel over de wraps. Rol op.
Zet er nog wat tarama apart bij.
Maak nu eerst de basiswrap:
Snij de lente-uitjes in fijne ringen.
Meng de sojascheuten met de lente-uitjes en de rucola.
Bak de wraps aan beide zijden lichtbruin in een pan met antiaanbaklaag zonder vetstof.
Meng de rivierkreeft met de tarama en strijk er de wraps mee in.
Meng de waterkers met de sojascheuten, lente-uitjes en rucola en verdeel over de wraps. Rol op.
Zet er nog wat tarama apart bij.