Recept
« Terug naar recepten
Wraps met kip en tomatensaus
PT40M
Wraps met kip en tomatensaus
Een heerlijk wraps met kip en tomatensaus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Wraps
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Libelle
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Wraps met kip en tomatensaus te bereiden
1. Snipper een ui en de knoflook en fruit ze in wat olijfolie; Doe er het gehakt bij en bak het rul. Kruid met peper, zout en komijn.
2. Maak de wortels, courgette en tomaten schoon, en ontpit de tomaten ook. Snij alle groenten heel fijn (brunoise). Snipper de ui heel fijn en fuit in wat olijfolie. Doe er de gesnipperde wortel en courgette bij en bak ze heel kort, ze moeten knapperig blijven. Neem van het vuur en roer er de tomatenblokjes door.
3. Voor de tomatensaus: snipper de ui en de knoflook fijn. Fruit ze in olijfolie en doe er de gezeerde tomaten bij. Laat ongeveer 30 minuten sudderen en doe er ten slotte de wijnazijn en de kruiden bij.
4. Leg op elke wrap wat vlees, groenten en geraspte kaas en lepel er tomatensaus over. Rol ze stevig op en serveer meteen.
2. Maak de wortels, courgette en tomaten schoon, en ontpit de tomaten ook. Snij alle groenten heel fijn (brunoise). Snipper de ui heel fijn en fuit in wat olijfolie. Doe er de gesnipperde wortel en courgette bij en bak ze heel kort, ze moeten knapperig blijven. Neem van het vuur en roer er de tomatenblokjes door.
3. Voor de tomatensaus: snipper de ui en de knoflook fijn. Fruit ze in olijfolie en doe er de gezeerde tomaten bij. Laat ongeveer 30 minuten sudderen en doe er ten slotte de wijnazijn en de kruiden bij.
4. Leg op elke wrap wat vlees, groenten en geraspte kaas en lepel er tomatensaus over. Rol ze stevig op en serveer meteen.
Ambeerrr zegt:
Je moet hem echt proberen;)